Bestuur stelt zich voor

foto-bestuur-foss
logo-foss-small

Jack Swinkels

Voorzitter 

rettizroov.[antispam].@fossouders.nl

 

Ik ben vader van een zoon en een dochter. Mijn dochter is geboren in 2001, ze heeft TOS en is slechthorend. Inmiddels heeft ze haar schoolloopbaan, die ze voornamelijk heeft gevolgd bij Kentalis, ingeruild voor het "studentenleven" op Parc Spelderholt. Waar ze binnen de grenzen van haar mogelijkheden, probeert een zo zelfstandig mogelijk leven op te bouwen, met als doel begeleid wonen.

In het nieuwe bestuur heb ik de rol van voorzitter.

sonja

Sonja Hooijer

Secretaris

siraterces.[antispam].@fossouders.nl

 
foto-eric

Eric van Loon

Penningmeester

retseemgninnep.[antispam].@fossouders.nl

 

 

Ik ben 51 jaar oud en vader van twee zoons.  

Eén van mijn zoons heeft TOS.  Hij heeft zijn basisopleiding gevolgd bij Kentalis. Op dit moment volgt hij een MBO 1 opleiding in de Retail bij Prinsheerlijk.

Bij FOSS ben ik bestuurslid en penningmeester. Mijn doelstelling als penningmeester is de financiën zo effectief mogelijk in te zetten, zodat we het maximale kunnen doen voor ouders met kinderen die TOS hebben of slechthorend zijn. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk mensen en bedrijven betrekken die door middel van sponsoring FOSS willen ondersteunen. Mede dankzij onze sponsoren, kunnen wij als bestuur, inzetten op onze doelstellingen. De belangrijkste doelstelling is ´er te zijn´ voor de ouders die ons nodig hebben.

In de zoektocht naar de beste zorg voor mijn zoon kwam ik veel obstakels tegen waarbij het lastig was de juiste weg te vinden. In de jaren dat hij bij Kentalis op school zat ben ik actief geweest binnen de lokale en landelijke medezeggenschap. Mede hierdoor ben ik veel in aanraking gekomen met andere kinderen en ouders van kinderen met TOS, maar ook kinderen en ouders van kinderen die slechthorend zijn.

Ik heb ervaren dat er nog veel gedaan kan worden voor zowel de kinderen als hun ouders. Voor mij was dat de motivatie om binnen FOSS oudervereniging actief te zijn binnen het bestuur.

Mijn doelstelling is, samen met de andere bestuursleden én de achterban een vereniging op te bouwen  waarbij we er zijn voor alle vragen én alle ouders, om zo het beste voor onze kinderen te bereiken. Als ouder wil je het best haalbare voor je kind, daar wil ik graag aan bijdragen met de FOSS.

wytske

Wytske van Weerden

Bestuurslid FOSS

ekstyW.[antispam].@fossouders.nl

 

Ik ben moeder van twee dochters. Onze jongste dochter, Maartje, is 24 jaar en heeft TOS.

Ik zit sinds 2010 in het bestuur van de FOSS. Ik merk hoe belangrijk het is om op te komen voor onze kinderen, maar ook voor onze jongeren bij hun ontwikkeling tot zelfstandigheid. Simpelweg omdat ze dat zelf vaak niet zo goed kunnen.

Ik zet mij daarom graag in voor de belangen van hen en van u als ouder. Dat doe ik als FOSS bestuurslid richting diverse overheidsinstanties en professionals. Ik vertegenwoordig daarbij het standpunt van de ouders en hun ervaringen in diverse onderwijs- en zorgprojecten.   

cofoto-cor

Cor Boots

Bestuurslid FOSS

roC.[antispam].@fossouders.nl

 

Verkoop, marketing, communicatie en het motiveren van mensen loopt als een rode draad door al mijn aktiviteiten heen.

Ik ben een gedreven netwerker - creatief – mensenmanager  - teamspeler -en evenementenspecialist. En ik hoop een hele leuke vader.

Ben niet bang voor nieuwe invalshoeken, durf buiten de bekende doos te denken en zoek samenwerking waar mogelijk.

En geloof ook dat je oude schoenen pas moet weggooien als er echt niemand meer op wil lopen.
Mijn motto is : “Hoe bijzonder is gewoon!”

 Daarnaast probeer ik via diverse functies iets voor mijn medemens te kunnen beteken. Ik zet me met mijn ervaring als vader van een zoon met Tos en als ondernemer graag in voor de Foss en haar ouders.

 

foto-suzan-rode-bril

Suzan van Raamsdonk

Beleidsadviseur FOSS

nazuS.[antispam].@fossouders.nl

06 - 82808730

 

Ik ben werkzaam als beleidsadviseur bij FOSS, een leuke diverse baan waarin ik het bestuur van FOSS mag ondersteunen en mijn steentje kan bijdragen aan het behartigen van de belangen van ouders. 

Voor ik bij de FOSS kwam werken, heb ik gewerkt als ik adviseur medezeggenschap onderwijs van een landelijke medezeggenschapsraad, waar ik veel heb mogen leren tijdens de medezeggenschapstrajecten, waar altijd ouders, medewerkers én bestuurder samen aan tafel zitten.