Ben jij op zoek naar meer informatie over TOS?

Alles over TOS is een website waar alle informatie over TOS te vinden is.

Wat is TOS eigenlijk? Welke hulp kun je krijgen als je TOS hebt? Hoe ga ik het beste om met mijn leerling met TOS? Hoe vertel ik op mijn werk dat ik TOS heb? Wat zijn de ervaringen van andere ouders? Wat zegt de wetenschap over TOS? Op de nieuwe website geven we antwoord op dit soort vragen.

Nu staat informatie over TOS verspreid op het internet. Ook is niet alle informatie (goed) te vinden. Op de website komt informatie over TOS samen én zorgen we voor informatie die nog mist.

In het project is eerst aan mensen met TOS, hun ouders en aan professionals gevraagd welke informatie zij op de website willen zien. Daarna zijn we begonnen met het bouwen van de website voor ouders, met informatie, tips én ervaringsverhalen. Vanuit de FOSS zijn Wytske van Weerden, Michel Pellen en Suzan van Raamsdonk bij de webiste.

In het artikel: Nieuwe website 'Alles over TOS' deelt info, tips en ervaringen, uit het FOSS zomermagazine 2022 lees je meer over het project. Voor het artikel spraken we met Armelle, een moeder van een zoon met TOS. Zij is een van de ouders die vanaf het begin betrokken is bij de website. Op de website en in het artikel deelt zij ook haar ervaringen met ons.