Alles over TOS is een website waar alle informatie over TOS te vinden is.

Wat is TOS eigenlijk? Welke hulp kun je krijgen als je TOS hebt? Hoe ga ik het beste om met mijn leerling met TOS? Hoe vertel ik op mijn werk dat ik TOS heb? Wat zijn de ervaringen van andere ouders? Wat zegt de wetenschap over TOS? Op de nieuwe website geven we antwoord op dit soort vragen.

Nu staat informatie over TOS verspreid op het internet. Ook is niet alle informatie (goed) te vinden. Op de website komt informatie over TOS samen én zorgen we voor informatie die nog mist. We vragen eerst aan mensen met TOS, hun ouders en aan professionals welke informatie zij op de website willen zien. Daarna gaan we de website bouwen. We verwachten dat de eerste versie van de website eind 2021 klaar is. De naam is al bekend: Alles over TOS. In 2022 gaan we de website verder invullen en bekend maken. We vragen ook wat bezoekers van de website vinden. Dit gebruiken we om de website verder te verbeteren. Vanuit de FOSS zijn Wytske van Weerden en Suzan van Raamsdonk  betrokken bij het onderdeel voor ouders.

In het artikel: Nieuwe website 'Alles over TOS' deelt info, tips en ervaringen, uit het FOSS zomermagazine 2022 lees je meer over het project. Voor het artikel spraken we met Armelle, een moeder van een zoon met TOS. Zij is een van de ouders die vanaf het begin betrokken is bij de website. Op de website en in het artikel deelt zij ook haar ervaringen met ons.