Webinar Taalontwikkelingsstoornis (TOS) en passend onderwijs

Geplaatst op 28-06-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Suzan
FOSS oudervereniging, TOS-Centraal en Balans organiseren op 9 oktober 2023  het webinar Taalontwikkelingstoornis (TOS) en passend onderwijs.
Spreker is Prof. dr. Elise de Bree, hoogleraar orthopedagogiek, in het bijzonder taalontwikkelingsstoornissen en passend onderwijs
Elise de Bree zal tijdens dit webinar op toegankelijke wijze vertellen over wat taal is en hoe belangrijk taal op school is. Ze zal het hebben over wat een taalontwikkelingsstoornis is en waarom het belangrijk is om te weten hoe je dat moet signaleren op school. Ze zal daarna vertellen hoe passend onderwijs op dit moment voor leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis wordt uitgevoerd en welke kansen en uitdagingen er zijn in passend onderwijs voor deze leerlingen.
Programma:
Digitale inloop vanaf 19.00 uur
19.15 uur: Welkom door de dagvoorzitter Elin Borucu-Çalinalti, ouder van een kind met TOS.
19.20 uur: kort voorstellen drie samenwerkingspartners FOSS oudervereniging , TosCentraal en Balans
19.35 uur: introductie Elise door dagvoorzitter
19.40 uur: Presentatie Elise de Bree Passend Onderwijs en TOS.
20.10 uur: Beantwoorden vragen die zijn binnengekomen via de chat door Elise
20.30 uur: Afsluiting Webinar
Aanmelden en kosten:
Leden van FOSS ouderereniging, Balans of MamaVita: GRATIS DEELNAME
Ouders die geen lid zijn van bovengenoemde organisaties: €5,00 (6,28 incl. adminkosten)
Professionals die geen lid zijn van bovengenoemde organisaties: €11,00 (€12,45 incl. adminkosten)
Ouders die graag willen deelnemen aan dit webinar waarvoor de kosten een belemmering zijn kunnen een mail sturen naar ofni.[antispam].@balansdigitaal.nl dan zoeken we een oplossing.
Een dag voor het webinar krijg je een toegangslink toegestuurd via de mail. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in de spam-box. Kun je de mail daar ook niet vinden stuur dan een mail naar ofni.[antispam].@balansdigitaal.nl
* De presentatie van het webinar zal worden opgenomen en later beperkte tijd online beschikbaar zijn alleen voor deelnemers aan het webinar.
* Het beantwoorden van de vragen door Elise wordt vanwege privacy van de vraagstellers niet opgenomen.
* Wanneer je je persoonsgegevens achter laat op het aanmeldformulier geef je Balans toestemming dit te gebruiken voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement zoals de toegangslink. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou.