Aftermovie Deelkracht kennisfestival

Geplaatst op 19-06-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: suzan  -  Bron: Deelkracht

 

Op 5 juni 2024 zijn Michel, Anne en Suzan naar het Kennisfestival van Deelkracht geweest.

Een heel inspirerende dag, waar enorm veel kennis is gedeeld over de verschillende Deelkracht projecten en producten die hieruit zijn voortgevloeid. Anne en Michel hadden beide een actieve rol in de presentaties van Alles over TOS en Psywel.

Alles over TOS is de website met informatie over TOS voor ouders, mensen met TOS en professionals. Neem er gerust eens een kijkje! www.allesovertos.nl

Psywel staat voor psychisch welzijn. Binnen dit project is samenwerkt met dove en slechthorende jongeren die niet lekker in hun vel zaten. Voel je je als slechthorende of dove jongere (even) niet zo goed? Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen? Of zoek je hulp? Kijk dan eens op de pagina van Psywel Homepagina - Psywel (deelkracht.nl)

Naast de presentaties van projecten en producten was het Deelkracht Kennisfestival een dag vol fijne, waardevolle ontmoetingen met collega's die we vaak digitaal ontmoeten tijdens bijeenkomsten. Extra leuk om elkaar op zo'n dag ook even informeel te kunnen spreken.

Wij kijken uit naar de volgende editie, waar we waarschijnlijk weer twee jar op moeten wachten.

Tot die tijd, is er de aftermovie. 

Aftermovie Deelkracht Kennisfestival 2024