Afscheid Jet Isarim en Mirjam Blumenthal

Geplaatst op 27-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: michel

Vandaag nemen Jet Isarim en Mirjam Blumenthal afscheid van hun belangrijke werk binnen de CL2 wereld. Als FOSS kunnen we dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. 

Wat hebben deze twee mensen veel betekend voor de mensen vanuit de Cl2 wereld. Zo is Mirjam vanuit haar logpedische achtergrond in de onderzoekswereld terecht gekomen. Daar heeft ze een grote bijdrage geleverd aan de NT2 wereld binnen de CL2 wereld. Wat natuurlijk heel belangrijk was en nog steeds is. Zij heeft een mooi stuk van die puzzel mogen aanvullen. Dank daar voor, Mirjam! 

Jet is ook al zo'n begrip in de CL2 wereld. Wat heeft deze mevrouw zich ingezet voor de mensen met een TOS. Niet vanaf de zijlijn, maar juist door de mensen met een TOS te betrekken bij allerlei projecten.

Zo was er bijvoorbeeld geen lotgenotencontactgroep geweest voor mensen met een TOS, als Jet er niet was geweest. Zij heeft echt aan de wieg gestaan van SpraakSaam. Daardoor zijn er heel veel jongeren bijeen gekomen en gesterkt in hun zelfvertrouwen. Ook heeft zij zich met hart en ziel ingezet voor de jongeren en jong volwassenen met TOS, om hen binnen de organisatie aan het werk te krijgen. 

Zeker, we kunnen pagina's vol schrijven over wat deze twee dames hebben bereikt in hun werkzame leven.

Wat wij van uit de FOSS mee willen geven aan de huidige en toekomstige onderzoekers: Kijk naar deze twee dames. Leer van wat zij gedaan hebben en hoe zij dat hebben aangepakt. 

Wat ons nu nog te doen staat is Mirjam en Jet het allerbeste te wensen en hen nogmaals heel erg bedanken voor hun tomeloze inzet en hetgeen ze voor de TOS kinderen en jongeren bereikt hebben.

We hopen zowel Jet als Mirjam in de toekomst zeker nog tegen te komen. 

(bron foto Kentalis)